Over DoesRT

Does Regeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf met als basis jarenlange regeltechnische ervaring in de klimaatinstallaties. Wij zijn niet gebonden aan specifieke fabrikaten, hierdoor kunnen wij de meest ideale combinatie van regelapparatuur en veldcomponenten voor uw installaties samenstellen.

Kwaliteit leveren en meedenken vanuit een onafhankelijke positie is voor ons de basis om te kunnen blijven ondernemen. Samen kijken welk product het beste bij uw wensen en idee?n aansluit. Werken op maat. Wij hebben specialisten in huis, hoog opgeleide krachten geschoold in de praktijk, allround professionals, de experts bij uitstek. Onze specialisten hebben niet alleen een gedegen theoretische en praktische kennis van de regeltechnische installaties, maar onderscheiden zich ook door hun uitgebreide kennis en ervaring met de werktuigkundige installaties.

Uw probleem is voor ons een uitdaging. Alle aanvragen worden met zorg behandeld.

Op zeer korte termijn kunnen wij voor u een duidelijke gespecificeerde offerte maken en indien gewenst diverse fabrikaten naast elkaar leggen. Gemakkelijk en met overzicht voor welk fabrikaat u ook kiest!

Regeltechniek zorgt voor het optimale klimaat in een ruimte. Een gebouwbeheersysteem zorgt voor onderlinge afstemming van systemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. Hierdoor ontstaat een zeer effici?nt en energiezuinige installatie.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

©2018 · Does Regeltechniek B.V.